Nyfiken att sponsra galan?

Betonggalan 2021 äger rum den 18 november på Waterfront i Stockholm med start kl. 18.00. Temat är RESET, vi återstartar, återskapar och sätter igång betongbranschen igen.

Vi upprepar fjolårets succé med livesändning via Youtube. Vi hade då hela 1 997 tittningar, säkert ännu fler tittare. Vi sänder under två timmar med start 19.00. Samtidigt har vi 450 gäster på plats som minglar i utställningen, sitter och äter trerätters middag under prisutdelningen och har roligt fram till midnatt.

Vi har just nu 20 utställare, men har plats för några till. Våra utställare får allt det här:

  • Yta 3×2 meter.
  • 10 biljetter.
  • Möjlighet till medverkan i the Concrete Show.
  • Presentation i Studio Betong.
  • Plus all annan exponering i samband med Betonggalan.

På grund av platsbrist måste de tio biljetterna anmälas med namn senast den 20 oktober. Därefter erbjuds dessa till andra gäster. Trycket är stort.

När det gäller vår unika the Concrete Show, där sponsorerna under 20 sekunder presenterar något i ”infotainment” format, kommer vi i år spela in det under dagen den 18 november på Waterfront. Detta för att de ska kunna koppla av under middagen. Showen spelas sedan upp för gästerna på Waterfront men även ut i livesändningen. Kravet är dock att det är i underhållningsformat, det får inte bara vara reklam. Vill någon spela in sin film i förväg på annan plats går det naturligtvis bra.

Klädkoden i år är Kavaj. Lite festligare, lite högtidligare. Kvällen börjar kl. 18.00 med montermingel där alla gäster delas upp i grupper. Med fördrink i handen får man systematisk besöka alla montrar och lyssna till en 30 sekunders presentation. När det sen blir mingel efter middagen kan man återvända till just de montrar man vill suga ut lite extra ur. Smart!

Efter monterminglet sätter man sig till bords, äter, dricker och ser på prisutdelningen. Sponsorerna har egna bord så de får äga sina gäster fullt ut. Efter prisutdelningen blir det mingel, fest, dans och vad du vill med sponsorerna i deras montrar. Vi stänger vid midnatt.

Som sponsor har du möjlighet att vara med i inspelningen av Studio Betong inför Betonggalan. Vi kommer spela in fyra avsnitt och vänder oss till följande målgrupper: arkitekter, beställare, konstruktörer och entreprenörer. Du får välja en målgrupp där du presenterar något intressant under fem minuter. En panel av just den målgruppen ställer sen frågor som blir en fördjupning. Avsnitten läggs sen ut i vår Youtubekanal.

Pris för sponsorpaketet är 40 000 kr.

För bokning och frågor kontakta:

Roger Andersson, chefredaktör, roger@betong.se, 0733-90 55 19

Kontaktperson är Roger Andersson, tel, 08-762 62 14, roger@betong.se